top of page

 Mijn verhaal. 

Opgegroeid in een klein dorp op het Achterhoekse platteland lag het niet voor de hand dat ik storyteller of spreker zou worden. Sterker nog, ik wist niet dat het kon, maar mijn route ontstond gaandeweg. Na zelf in m’n tienerjaren vast te lopen door niet te kunnen praten over gevoelens, leerde ik hoe belangrijk het is om te delen. En ik ontdekte dat als ik deelde, anderen ineens ook durfden te delen. Waar ik dacht dat we heel verschillend waren, bleek dat iedereen met dezelfde thema’s zat te worstelen en dat die worsteling ineens een stuk makkelijker werd wanneer we hem konden delen. 

 

Ook in m’n werk leerde ik gaandeweg over het belang van verhalen. Eerst als kapster, waarin ik gesprekken voerde met Jan en alleman. En later na m’n opleiding journalistiek, toen ik als digital nomad al schrijvend de wereld over reisde en leerde echt te luisteren naar mensen.

Deze ervaringen hebben mij geleerd dat we allemaal eenzelfde behoefte hebben aan verbondenheid. Aan gezien en gehoord worden en in autonomie ergens onderdeel van uitmaken. En toch worstelen we er stuk voor stuk mee om onszelf te laten zien. In volle glorie. Krachtig en kwetsbaar. Terwijl daar onze groei, creativiteit en geluk zit! En ik vind het zo zonde dat we zoveel energie afsnijden, door de deur voor elkaar dicht te houden. Dat kan anders! 

 

Dat balletje wil ik graag verder aan het rollen brengen. Mensen de veiligheid bieden om zichzelf te laten zien. Oók op de werkvloer. Omdat ik er echt in geloof dat jezelf openstellen bijdraagt aan je eigen en andermans geluk.

Als storyteller, spreker, facilitator, schrijver en columnist heb ik jaren ervaring in het openen van gesprekken over lastige of gevoelige onderwerpen. Door mezelf open op te stellen creëer ik een ruimte waarin mensen zich veilig voelen en ook durven delen. Dit is dé manier om boven tafel te krijgen wat er echt speelt en mensen verbonden te krijgen met hun eigen potentie, met elkaar én met het bedrijf.

 

Nieuwsgierig naar m'n werk? Ik deel veel op LinkedIn en m'n persoonlijke pagina: jantienkleinikink.com 

 

Mijn werk.

Jantien%2016042021-099_edited.jpg
bottom of page